Hittade en bild på denna tårta jag gjorde i somras. Det var en enkel ”akuttårta” vi tog med till vänner när vi skulle över på fika. Den består av citronbotten med jordgubbsmousse och jellybean.
Den somriga formen kommer ifrån Kalasform (länk)
Hittade en bild på denna tårta jag gjorde i somras. Det var en enkel ”akuttårta” vi tog med till vänner när vi skulle över på fika. Den består av citronbotten med jordgubbsmousse och jellybean.
Den somriga formen kommer ifrån Kalasform (länk)
Snygg! Väldigt praktiskt att göra tårta i en sån form.
Måste passa på att säga att jag tycker du fått din blogg väldigt fin. Ja, den var fin innan också men nu får du plats med en hel den på sidan med dubbla rader.
Sommar när den är som bäst, härligt att tänka på nu när hösten har oss i sitt grepp!
Vilken snygg tårta, blir så fint och annorlunda i de bakformarna
Hur äter man en tårta i en ask? Plockar man upp den, eller skär man upp den direkt i asken?
Man kan fälla ner alla 4 sidor och då skära som vanligt