Handmålad tårta

Hej!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här på bloggen. Tyvärr så hinner jag inte riktigt med att uppdatera den så ofta som jag skulle vilja. Dock kan jag lova att jag inte håller mig sysslolös 😉 Just nu är jag i färd att planera 3 fester/kalas samt en rolig fotografering för att nämna några av projekten jag jobbar med. Allt dyker upp här på bloggen så småningom. Kan avslöja att det kommer dyka upp en hel del kalasinspiration här under våren. Jag har nämligen en hel drös kalasbilder från olika tillställningar som jag går igenom. Allt ska ut här på bloggen så småningom är det tänkt :) Ja det och ett gäng tårtor jag inte hunnit publicera.  Är du nyfiken så kan du alltid följa min privata instagram, där uppdaterar jag dagligen.

Vill passa på att flagga lite för de kurser jag kommer att hålla under våren. Bästa tipset för dig som tycker tårtor är kul och skulle vilja lära dig mer, är  kursen Tårtor deluxe & fantasiblommor med tråd som är 14-15 mars. Det är en tvådagarskurs och du kommer få lära dig MASSOR av roliga tekniker, bl.a. hur jag gör tårtan samt blomman nedan. Spana även in resten av kurserna som hålls i vår här. Nu till tårtan.

sminkspegel makeup spegel

Tårtan är alltså handmålad och blomman är av socker. Jag tyckte den gjorde sig himla bra framför dotterns sminkspegel och har nu planer på att göra ett helt dessertbord med spegeln i centrum. Lite old Hollywood glamour tror jag det blir, men det kan nog hinna ändras 😉 Kommer hur som helst bli superläckert! Kan även säga att jag (och dottern) fullkomligt älskar spegeln och jag lånar den så ofta jag bara kan :) Ett extra plus med spegeln är att den har dimmer, så man kan anpassa ljuset vilket är perfekt.

sminkspegel

Glöm nu inte att spana in kursschematför våren :)

Kram ,Lisa

 

Inlägget är sponsrat av Sminkspegel.se

One thought on “Handmålad tårta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *