Minitårta med spets

Underbara Satu och Jonas gifte sig tidigare i somras och jag fick den stora äran att göra deras tårta :-) För er som inte vet så är Satu en helt fantastiskt duktig Fotograf (spana in Fotograf Satu på Facebook) som jag haft en hel del roliga projekt tillsammans med. Bland annat en bok som vi letar förlag till :-) Mycket skoj mao, men nu tillbaka till tårtan. Jag tänkte att jag skulle visa er den lilla provtårtan jag gjorde till henne och Jonas.

tårta med spets mustasch

Tårtan består av vaniljbottnar penslade med syrlig citronsirap och är fylld med skivade jordgubbar, hackad vit choklad och citroncheesecakefyllning. Halva tårtan är sedan spacklad med kardemummafrosting och andra halvan med mandelfrosting. Tårtan är sedan täckt med marsipan och sedan en spets med Magic Decor. Mustaschen är gjord utav marsipan och är gjord i en chokladform som jag fått av KlaraForm.

minitårta med spets mustasch

Så här såg tårtan ut invändigt (med frostingen) tagen med min iPhone för Instagram.

Kardemummafrosting

Jag önskar er alla en underbar dag!

Kram, Lisa ♥

 

One thought on “Minitårta med spets

  1. Hej, super inspirerade blogg(ar) du har, tack så mycket :)
    Har en fråga angående magic decor, när man har gräddat den i ugnen hur länge håller den innan man måste sätta den på tårtar, jag menar hur länge innan själva dekoreringen kan man göra spetsen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *