What a difference 2 years can make

Blue text = English (underneath the picture)

Jag började ju med den här hobbyn för lite drygt 2,5 år sedan och innan dess så bakade jag knappt alls. Tårtor på födelsedagar gjordes ytterst enkla och utöver det så gjorde jag någon enstaka kladdkaka då och då. Aldrig hade jag väl då trott att jag en dag skulle driva en stor bakblogg 😉 Förändringen blev när jag skulle fylla 33 år och fick för mig att jag minsann skulle testa och göra något nytt, nämligen att täcka tårtan med sugarpaste. En tårta blev tre och sen har det bara rullat på. Ångrar mig inte en sekund! :-)

Tänkte att jag skulle visa er min allra första våningstårta (vilket var den 3e täckta tårtan jag nånsin gjort), som gjordes precis när jag startade bloggen, och en våningstårta jag gjorde i maj 2 år senare. Vill med detta visa att jag med har varit en nybörjare en gång och hoppas att det kan inspirera någon av er som läser :-)

I started with this hobby for a little over 2.5 years ago and before that, I barely baked at all. Cakes at birthdays were extremely simple and I made an occasional chocolate cake now and then. I never would have thought that I one day would run a big blog about cakes and baking. 

With this blogpost I wanted to show you my very first tiered cake (which was the 3rd fondant cake I ever made) and a cake I made 2 years later. I wanted to show you that I too was a beginner once and hope it will inspire someone :-)

12 thoughts on “What a difference 2 years can make

  1. Det är verkligen inspirerande att se att även du varit en rookie en gång. Jag har precis börjat på allvar att baka mer och mer tårtor och gjorde i helgen min första våningstårta, känns som om det finns hopp för mig med 😉

  2. Jag har just börja göra tårtor och detta inlägg gav mig verkligen hopp om att bli lika duktig som er som gör så himla proffsiga tårtor! Bakade du mycket och ofta i början eller blev det bara till speciella tillfällen ? Har du gått någon kurs eller är du självlärd?

  3. Jag har varit dålig på att kommentera men har följt din blogg ett bra tag och sett din utveckling…du är grym på det du gör!
    Själv har jag gjort tårtor ganska oregelbundet, men för varje tårta jag gör så känner jag att jag vill alltid göra sånt här och att man utvecklas hela tiden :)
    /Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *