Tävling

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Nu var det dags för en ny tävling här på bloggen. Denna gång i samarbete med inredningsbutiken Mika Design som har massor av fint till hemmet :-)  Webbutiken håller just nu på att utöka sitt baksortiment med bland annat ett spännande Macaronset Decomax, som jag även fått möjligheten att lotta ut.

I setet finns en macaronmatta, en decomax och en liten receptbok. Du spritsar direkt på mattans ringar. Ringarnas kanter gör att smeten inte rinner ut och du slipper spill och kladd. Kakorna blir jämna i kanterna och hela plåten består av lika stora kakor – Låter väl smidigt?

Tävla hos Sockerrus och vinn ett supersmart Macaronsetet (med macaronmatta, en decomax och en liten receptbok) från webbutiken Mika Design.

För att tävla gör du ett av följande 2 saker (samt lämnar en kommentar i detta inlägg):

 1. Skriv om tävlingen i din blogg och använd bilden + den kursiva texten ovan (se till att länkarna fungerar)
 2. Tipsa om/dela tävlingen på din Facebook (se till att bild + båda länkarna i den kursiva texten finns med)

För en extra vinstchans (OBS! Skriv i kommentaren att du tar 2 lotter):

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Gilla gärna även Sockerrus på FacebookDock är inte detta något krav för att vara med i tävlingen utan är helt frivilligt! :-)

Tävlingen avslutas måndagen den 3 oktober kl.23.59

Lycka till! :-)

0 thoughts on “Tävling

 1. klart man är med och tävlar, har tyvärr ingen blogg men jag har gillat och delat med mej=) hoppas på tur nu, för macarons som e såååååå gott=)

 2. Har gillat Mika Design och delat på FB men när jag delar tävlingen på FB så går det inte att få med länkarna i den kursiva texten under bilden. Fick infoga det som vanlig text. Hoppas det blir bra?

 3. Jag tar 2 lotter..hoppas det är okej att det blev 2 inlägg på Facebook. Inte lärt hur man kopierar allt på min HTC. Bild och text är där i alla fall :)

 4. Hej,
  Tar 2 lotter i denna finfina tävling!
  Jag har tipsat om tävlingen på min blogg : blogg.telluz.se. Jag har även tipsat om tävlingen på Facebook samt gillat Mika Design.
  Hoppas på vinst för Macaroons kan ju var trixiga att få till så dom inte blir för platta. Med detta kittet verkar det lite lättare.
  //Linda

 5. Jag är med och tävar! Jag har gjort precis som det står, lagt bild+länk+text på både min facebook och i min blogg (www.minasmaliv.blogg.se) och jag har även gillat Mika design på facebook.
  Skulle vara så kul att prova baka såna underbart söta macarons!
  Jag har två lotter..

 6. Vilken rolig tävling. Har aldrig riktigt lyckats med att göra macaron, Bara spruckit eller blivit för hårda. Så jag vill gärna vinna detta för att få testa på det igen.
  2 Lotter. och gillat sockerrus länge på FB

 7. Jag är gärna med och tävlar. Har provat att göra ditt recept på macarons en gång och det blev bra.. Några sprack, men de flesta blev bra. Tror dock att jag tog för mycket smet så de blev för tjocka… Kram Christina

 8. Är detta lösningen till att få snygga macarons? I så fall vill jag så klart vara med och tävla! Jag har delat om tävlingen på facebook, har tyvärr ingen blogg. Självklart gillar jag både Sockerrus och Mika design!

 9. Jag tar två lotter och hoppas på tur!
  Jag har delat/tipsat om tävligen på FB samt gillar Mika Design FB (sockerrus gillar jag sen läänge!)!

 10. Jag har delat detta i min logg :) Även gillat Mika Design på Fb och din har jag gillar länge :)

  Man kan ju hoppas att man har turen att vinna detta fina kit, hade vatt superkul :)

  Jag tar två lotter :)

  Kram Sarah

 11. Jag tar två lotter och hoppas på vinst!
  Jag har delat på Facebook samt gillar Mika Design på Facebook (Sockerrus gillar jag sen länge!)!
  En sån fiffig grej vill man absolut vinna… särskilt när det inte går så bra med macaronsbakandet.

 12. Vill gärna vara med i den utlottningen också 😉 Tittade alldeles för ngn dag sedan på en sådant set men tänkte vänta lite med beställningen. Nu hoppas jag på turen att vinna ett istället.
  Två lotter för mig blir det.

  Kram Cathrine

 13. Åh vilken söt tävling! Jag vill så gärna kunna göra macarons här hemma.

  Jag är med och tävlar (facebook: Olivia Magdalena)

  Håller både tummar och tår :)

 14. Sådär du, nu har jag delat med mig av tävlingen på facebook och självklart gillar jag både dig och mika design redan 😉 Två lotter tack!

  En sådan macaronmatta har lag LETAT efter, jag är SÅ dålig på det där med att få till samma form på alla kakor =/ Kanske kan jag äntligen lyckas med macaronbakningen om jag vinner det här *håller tummarna*

 15. Har gillat Mika Design på FB och delat tävlingen!

  Gjorde mina första macarons till min mamma som fyllde i helgen och de var otroligt goda men de blev tyvärr inte runda och fina så det skulle va riktigt roligt att vinna en matta :)

 16. Oj! Har suktat efter både macaronmattan och decomaxen ett bra tag nu! Hade varit jätteskoj att vinna och det är ju klart att jag gillar både Sockerrus och Mika Design sedan innan! Har länkat på FB! Jag tar 2 lotter tack! :)

 17. Hej! En decomax har jag önskat mig länge och lite bonusgrejer till det är ju bara trevligt! :)
  Så nu håller jag tummarna! Jag har delat på Facebook & gillar Mika Design här på Facebook så 2 lotter till mig, tack! 😀

 18. Hej!
  Tar gärna två lotter :) Delat tävlingen och gillat Mika design på facebook.

  Håller alla tummar och tår. När jag var i Frankrike och hälsade på min syster i sommar så ville jag köpa precis en sån här men då var macaronmattan för små macaroner slut.. så nu hoppas jag på bättre lycka här! :)

 19. Åh vilken underbar tävling, jag hoppas hoppas på vinst denna gången :) Fullkomligen älskar Lékué produkterna, och en Decomax har jag önskat mig av tomten, tänk om man har turen att dessutom få en macaronmatta :)
  Jag har länkat från facebook och gillar självklart både Mika design och Sockerrus :)

 20. Vilken underbar utlottning! Och vilken utmaning det vore att få testa att göra dessa söta favoriter själv!

  Jag tar 2 lotter – har gillat på Fb och delat foto och länkar via Fb.

  Nu håller jag tummar och tår för en vinst!

  /Pernilla

 21. Jag är med och tävlar med maximal vinstchans, alltså två lotter. Detta skulle ju vara helt underbart. Ungarna har sett bilder på dessa macarons och vill ha dom – men jag har inte vågat ännu ^^

  Har länkat i bloggen: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/september/sockerrus-1.html
  Har länkat på facebook: http://www.facebook.com/#!/nilssonpettersson

  Gillar både mika design OCH sockerrus på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 22. Pingback: Jag deltar i en tävling, gör du? « Dressyrtanten

 23. Hej! Jag har verkligen gjort ALLT nu för att försöka vinna. Du kan se inlägget på min blogg emmassmaprojekt.blogg.se
  Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann. Inte ska jag sitta och förklara varför jag vill vinna för det vill väl alla och alla har väl lite svårt i livet och behöver en present som gör en lite glad :)
  Om jag vann så skulle det bli min första vinst i HELA livet ( ja okej andra, jag vann på ett chokladhjul när jag var liten på liseberg) haha. Hoppas att min tur har vänt, men det får vi väl vänta på och se :) KRAM

 24. Jag är gärna med och tar 2 lotter.
  Jag gillar på FB och länkat där till denna sidan angående denna tävling..

  mvh Veronca Jacobsson

 25. Jag har delat på FB och gillar även Mika Design (och dig så klart) så jag hoppas två lotter kan hjälpa mig kamma hem denna finfina vinst! :)

 26. Jag älskar att skapa, tårtspriten vore underbar att dekorera kakor med. Har lagt in tävlingen på min facebook,anette carlsson, det går att gå in och kolla om du går in och ser att jag gillat din blogg på din face book sida, jag har nämligen skrivit ett inlägg. Jag har även skrivit några rader inne på Mika design. Hoppas!

  enkla nettan anette carlsson

 27. Då hoppas jag och håller alla tummar och tår denna gång igen! undra om turen någonsin kommer?? delat och gillar redan… tack för en fin blogg och även alla fina inlägg på FB.
  Denna lilla plåt som man kan göra så goda sötsaker på hade passat mig perfekt! :))

 28. Hejsan :)
  Jag hakar på :)
  Har delat med mig av sidan och länkat på facebook :)
  Gillar sedan tidigare bakspecialisten, har nu även börjat gilla Mika design, alltså 2 lotter :)

  Tack för en suverän inspiration.

 29. Då jag återigen misslyckats med mina Macarones så deltar jag gladeligen i denna tävling och håller verkligen tummar och tår för vinst. Någon gång måste jag få lyckas med dessa vackra kakor!
  Tävlingen är publicerad på min blogg http://marsipanemla.blogspot.com/2011/09/var-med-och-tavla-du-ocksa.html

  Eftersom jag gillar Sockerrus (såklart) på Facebook sedan tidigare och numera även är ett stort fan av Mika Designs Facebooksida så tävlar jag om två lotter.

 30. Åh, skulle vara helt underbart att vinna detta ju! Har precis gett mig på att börja baka macaroner, men är ju inte det lättaste att få till snygga å jämna rundlar..

  Har delat på facebook samt lagt upp på min blogg, http://www.matildabakar.blogg.se , samt gillar både sockerrus och mikadesign på facebook :) Så vill gärna ha 2 lotter :)

 31. Åh detta var ju en skoj tävling som jag gärna vill vinna! Har ju inte lärt mig att baka macaroner än men mandelmjölet ligger och väntar på att få bli dessa små läckra kakor så vad vore väl bättre än att då få chansen att göra dem snyggt… ;o)
  Tar 2 lotter och gillar er självklart på FBoch sedan håller jag tummarna tills de blir blå!

 32. Kom på att jag aldrig lämnade nån kommentar, fast en länk har legat i min blogg några dagar :)
  Så självklart vill jag skynda mig att lämna en för att delta i tävlingen. Verkar ju vara ett jättesmidigt pris.
  Mia (länken ligger i min sidmeny.)

 33. Jag tar 2 lotter, gillar båda sidorna och har delat på min Fb. Jag tänkte baka macarons nu i veckan och det blir första gången, tänk om jag hade haft detta set då. Men lyckas jag inte får jag väl skylla på att jag bakade dom för tidigt innan vinsten kommit *ler*.

 34. Jag har ingen blogg men jag har delat på facebook och jag har gillat Mika design. Blir det 1 1/2 lott då? 😉
  Hoppas verkligen på vinst. Har provat att baka macaroons en gång, det blev ev katastrof och jag har inte vågat mig på det igen :(

 35. Jag önskar 2 lotter då Jag har skrivit om tävlingen på min blogg (http://litenkakalycklig.blogspot.com/2011/10/macaroner.html) med länkar och sedan har jag gillat Mika Design på fb både både som mig själv och som min bloggsida (litenkakalycklig). Hoppas nu på turen. Har väldigt sällan tur i spel/tävling men om man inte deltar kan man ju aldrig vinna, eller hur!

  Hur som helst verkar ju Macaronsettet super smart. Har gjort ett försök på dessa tidigare och smaken var det inget fel på men de var kanske inte så stiliga 😉 Jag håller tummarna….

 36. Åh, skulle vilja vinna :) Har aldrig bakat några macarons och det skulle vara kul att pröva på och lära mig baka något nytt. Håller tummarna…

 37. Hej Sockerrus!
  Det var på tiden att jag såg tävlingen just idag! Annars skulle jag gå miste om att tävla om ett fint pris. Nu har jag bloggat om den här tävlingen, Gillat mika design och sockerrus på facebook (upptäckte din blogg nyligen :D) och även postat på min wall på fb om din tävling. Och nu har även jag två lotter :D.. Detta är första gången jag är med och tävlar på någons blogg och förhoppningsvis inte sista :)..

  ps. Det är jag som är Sugar Mania på fb och bloggen heter sugarmanias.blogg.se

  Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *