Tävling: Vinn en Bröllopstårta

Jag har i dagarna passerat 20 000 besökare och detta måste ju givetvis firas STORT – Å vad passar då bättre än att lotta ut en bröllopstårta? 😉

Bombadill (länk) är ett företag som gör kramgoa, kalorifria sötsaker i tyg som passar barn (och vuxna) i alla åldrar. De har i dagarna öppnat en ny hemsida för alla sina sötsaker och ville gärna vara med och sponsra en tävling på min blogg 😀 Så vinsten i denna tävling är en 3-vånings bröllopstårta och 2 små söta vaniljhjärtan. (Tårtan går att ta i sär till 3 tårtor.)

Bjud din teddybjörn på lite tårta, lek bageri, låt din son/dotter göra en våningstårta som mamma eller varför inte använda en tårta som supersöt nåldyna? Är bara fantasin som sätter gränser på användningsområden och är en perfekt vinst/present till dig, din baktogige vän, dina barn eller dina barnbarn :-)

Så här tävlar du:

Jag tävlar bl.a. om en supersöt bröllopstårta från Bombadill hos Sockerrus. Tävla HÄR du med!

För 1 vinstchans går du in på Bombadills hemsida (länk) och väljer ut din favoritprodukt. Skriv sedan vilken produkt du har i din kommentar.

För 2 vinstchanser gör du som ovan plus ett av följande alternativ:

För dig med blogg Kopiera bilden och den kursiverade texten ovan och publicera i din blogg (glöm inte att se till att länkarna fungerar). Bifoga sedan länken där du skrivit om tävlingen (hela url) i din kommentar. OBS! Klistra in länken i en ny kommentar så att du sammanlagt skrivit två kommentarer.

För dig utan blogg – Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mail: sockerrus@live.se). OBS! Skriv en ny kommentar att du har mailat så att du sammanlagt skrivit två kommentarer.

Tävlingen avslutas fredagen den 27 Augusti kl.23.59.

Lycka till! 😀

 

Min favorit finns bland nyheterna och är en muffinspall. Inte nog med att den är så himla läcker, du kan förvara saker i formen också. Skulle verkligen älska att ha en sådan i hallen här hemma 😀

Vilken är din favorit?

bloglovin

0 thoughts on “Tävling: Vinn en Bröllopstårta

 1. Hejsan, vill vara med och tävla om dom mjuka och söta godsakerna från Bombadill. Det är inte lätt att välja ut en favorit men bröllopstårtan är nog den som jag väljer. Semlan är också lite av en favorit.

  Hälsningar Pia
  bakformen@gmail.com

 2. Hej,jag föll för muffinspallen,tycker den var riktigt söt,och eftersom jag älskar att baka,och så har min son också följt efter mammas fotspår,så skulle det vara ursött att ha något sånt fint i hans rum.

 3. min favo är nog bröllopstårtan vilken häftig grej vann jag skulle den bli toppen populär…jag jobbar på fritids och barnen älskar bröllop–så jag oppas med minna barn

 4. Pingback: Tävling: Vinn en bröllopstårta « Sockerrus

 5. Vi har 30 årig bröllopsdag snart..det vore en kul grej med denna vackra tårta— när vi bjuder barn med respektive och lilla Greta…Kram

  kanelbullarna och kakorna sk chokladbollar är bara för fina..

 6. Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla! Jag tycker att förutom den fina bröllopstårtan så är prinsesstårtan väldigt söt.

  Kram Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *