Vinnaren är dragen!

Nu äntligen är vinnaren dragen i tävlingen jag haft i samarbete med Lyxigaplåtburkar.se. Jag räknade till 197 glada deltagare :-) Vinnaren blev nummer….

Ett stort GRATTIS till Helena K! :-)

Hör gärna av dig till sockerrus@live.se så ser jag till att du får din vinst!

TACK till alla som deltog!

0 thoughts on “Vinnaren är dragen!

 1. Hej!
  Har en tårtrelaterad fråga, som jag inte hittar svar på någonstans så tänkte göra ett försök hos dig :) Jag ska göra en tårta som har stjärnor som ”skjuter ut” från ovansidan. Vet du om det är floristtråd man brukar använda (som man sätter fast stjärnan på) eller vad det annars är?

  • Hej! Jag kan tänka mig att många använder floristtråd till sådant. Det som dock är bra att veta att om du stoppar i floristtråd i något ätbart så klassas det inte längre som ätbart och bör inte ätas. Stoppar man det direkt i tårtan så ”förstör” man hela tårtan. Det jag har gjort när jag använt floristtråd är att först stoppa i ett sugrör i tårtan och klippa till det så att det blir rätt längd, sen har jag tagit ut det och fyllt underifrån med kristyr eller lite blöt SP (lättare att täcka till hela hålet), tryckt ner den i tårtan igen och sedan sedan placera floristtråden i sugröret (stöd upp med lite sp eller kristyr). På så vis är tårtan fortfarande ätbar. Jag försöker dock undvika floristtråd och väljer oftast istället spagetti :-) Det är fullt ätbart och funkar jättebra att stödja upp saker. Det går ju oxå alltid att måla spagettin lite ifall den syns för mycket. Vet inte riktigt om det passar in i hur du har tänkt med din tårta men något av tipsen kanske kan vara till hjälp :-)

   Ha det sött och lycka till!
   Kram, Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *