Finalist i Matbloggspriset – Folkets Val 2013

Jag är verkligen helt fantastiskt glad över att vara en av 10 finalister i årets Matbloggspriset – Folkets Val 2013. Ett galet stort TACK till alla er som nominerade Sockerrus!♥ Är verkligen så kul och en stor ära att få bli nominerad ♥

Tack!

matbloggspriset_logo_text_001

Något som gör mig minst lika glad är att man i år bidrar till Stockholms Stadsmission när man sms-röstar. Jag tycker att det är ett fantastiskt bra initiativ av Matbloggspriset! Sms:et kostar 10kr och det går oavkortat till Stockholms Stadsmission och deras otroligt viktiga arbete. Din tia kommer att gå till Stadsmissionens arbetet med ungdomar och barnfamiljer som behöver stöd. Din tia kommer att bidra till att ge någon en mycket bättre jul än vad de annars fått. Din tia är mao viktig!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

För att rösta Sockerrus sms:ar du ”MAT9” till nummer 72980 och ger därmed 10kr till fattiga barnfamiljer och ger dem en bättre chans till en härlig jul.

För att se vilka de andra bloggarna är klickar du in på länken här.

PS: Du får rösta precis hur många gånger du vill!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Att vinna detta fina pris vore ju verkligen en dröm och jag är oerhört tacksam om du lägger en röst (eller två) på mig ♥ MEN det allra viktigaste är att du röstar, inte vem du röstar på. Målet är att samla in så mycket pengar som möjligt – SÅ RÖSTA, RÖSTA!

finalister_folketsval2013

Så jag ber dig snällt – Hjälp mig samla in pengar till detta fina ändamål. Rösta på mig (genom att sms:a ”MAT9” till nr 72980) eller rösta på någon annan finalist. Huvudsaken är att du röstar! Hjälp till och bidra till att fattiga barnfamiljer får en bättre jul helt enkelt – Finare julklapp är nästan svårt att ge

Rösta nu! ♥ Tack!

Kram Lisa

 

4 thoughts on “Finalist i Matbloggspriset – Folkets Val 2013

  1. Hej!
    Jag älskar dina inlägg och allt som du bakar! Men jag tycker det är synd att din blogg är så svårt att följa! Enligt mig är det jätteknasigt att man måste gå in på varje inlägg och inte bara kan skrolla vidare till nästan som på de flesta andra bloggar! Tyvärr gör det att jag inte följer din blogg särsklit mycket utan istället bara följer dig på instagram! Men kanonfina bilder och bakverk, bara blogglayouten som förstör lite..

    • Tack för din feedback Sandra! Jag har planer på att ändra om bloggdesignen till början av nästa år och ska ha det i åtanke :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *