Dessertbord till S:t Patricks Day

Dessertbord och temakalas är något jag älskar. Tycker det är så fantastiskt kul att göra dem. Först själva planering, sen pysslet och utförandet. I love it! Har nog nästan alltid minst 5 olika ideér för kommande dessertbord. Stora problemet är att hitta tillfällen att göra dem 😉
Jag har länge funderat på att starta upp något på bloggen som är återkommande men inte riktigt hittat rätt ännu, förrens nu – Dessertbord! Jag kommer därför lägga upp ett nytt dessertbord varje vecka som jag gillar lite extra. De kommer verka både som inspiration och rent ögongodis tänkte jag :-)

Veckans Dessertbord

Först ut är ett S:t Patricks Day dessertbord då det är just Paddy’s day imorgon.

Något jag gillar lite extra med det här dessertbordet är att man inte bara använt bakverk och godis utan även använt mycket frukt. Å cupcakesen är ju bara så söta. Regnbågen tycker jag är en jättekul idè. Kanske skulle vara kul att ha i barnrummet också :-)

Ett dessertbord som denna kräver inte heller så mycket arbete som många andra gör. Mycket kan man göra i förväg och det som bakas är cupcakesen, kakorna och cake popsen. Vill man inte baka så kan man använda köpta muffins och kakor. Vill man inte göra dekorationer i sockerpasta så kan man alltid skriva ut några bilder, klippa ut och tejpa fast på en cocktailpinne. På så vis kan man med rätt enkla medel få snygga toppers till sina cupcakes. Cake pops skulle man exempelvis kunna byta till hela (skalade kiwis), delicatobollar eller kokosbollar. De två senare är visserligen inte gröna, men det kanske inte gör något. Nu en drös bilder – Enjoy!

Paddys day dessert table

Party Credits:

Source: Bird’s Party Blog

St Patrick’s Day CupcakesTraylor Made Treats 

{all that other stuff…Creative Juice}

3 thoughts on “Dessertbord till S:t Patricks Day

  1. Hej! Det ser ju helt makalöst kul ut att göra ett dessertbord. Nu till min fråga, hoppas den inte är allt för dum, ska man beräkna en sak till varje person? Eller tar man lite av varje?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *