Chocolate, Lemon & Ginger Cupcake

Cupcake med kladdig choklad, citron och ingefära, toppad med mjölkchokladfrosting. Jag tycker att den blev väldigt god, fast man bör nog gilla ingefära för att man ska göra det. Min sambo däremot, han ÄLSKADE den!

Jag gjorde en kladdig chokladsmet och hällde i hackad Lemon & Ginger choklad som jag fick (länk)  av Marabou Premium. Formen kommer ifrån Siluett (länk)

0 thoughts on “Chocolate, Lemon & Ginger Cupcake

  1. Så söt! Jag gillar ingefära ibland. Jag gjorde en riktigt god kolapaj med ingefära för några år sedan. Kolan gifte sig verkligen med den smaken! Annars tycker jag nog bäst om det i mat! :)

  2. Jag har aldrig i hela mitt liv varken ätit eller använt mig av ingefära… Känns som om det vore på tiden snart. Många som säger att det är gott. Kan du ge ett exempel på vad det smakar som?? :)

    • Oj, då är det dags tycker jag :-) Är iofs sällan jag äter ingefära, men sambon äter det betydligt oftare. Färsk ingefära smakar lite asiatisk-citrusfruktigt med rejält sting i. Hm.. är jättesvårt att beskriva den för det är en smak som inte är som ngt annat jag smakat. Du får helt enkelt testa 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *