0 thoughts on “Rosa Baby ”Converse”

 1. Åh, vad söta. Nu blev jag ju ännu mer sugen att testa. Om jag känner dig rätt så hittar du nog snart en tårta att sätta dem på. :-)

  Vad säger du om att ha en tårtträff någongång? Kanske efter jul, nu är det så otroligt mycket som händer framöver. Vi är ju några från FL som kommer från Linköping. Skulle vara kul att träffas och få lite nya idéer. Jag träffade två stycken från FL i våras hemma hos mig och jag lärde mig massor. Plus att det var superkul att titta och prova andras utstickare och verktyg.
  Trevlig helg!

  • Jag tycker absolut att du ska testa att göra dem!

   En tårtträff vore väldigt skoj. Vilken bra idé! Röstar för efter jul för innan har en tendens att försvinna till annat. Har en lite tråkigt tenta dessutom i januari. Men efter det så är det fritt fram för min del :-) Ursäkta det sena svaret! Måste skärpa mig och ta tiden till att besvara kommentarer. Har den ambitionen men tiden vill tyvärr ngt annat ibland.. 😉

 2. Vilka snygga! Har mallen på dem men aldrig provat. Använder du någon form att torka delarna kring eller plastfolie i dem? Vore kul att få veta hur du får till dem.
  /Anna

  • Tack Anna! Jag använder ingen form utan har bara tagit bomullspads. Dock tänkte jag göra mig en lite bulligare form till nästa gång så att de blir lite högre fram. :-)

 3. Såå söta :) Har också mallen till dessa och sååå lust till att göra såna skor men jag vet inte vad jag ska ha dom till. Har ju redan en modellerad bebis som ligger och väntar på en tårta haha. Eller om jag kanske ska spara den som minne eftersom jag gjorde den på kursen med Karen Davies. Nää jag gjorde ju en tiara härom dagen ”bara föra att” så jag kanske ska göra ett par skor också bara för att =)

  • Klart du ska göra dig ett par skor! Går ju att spara dem rätt länge om du lägger dem i en lufttät bruk. Så du har mao gått om tid på dig att hitta en lämplig tårta att ställa dem på 😉

   Bebisen du gjort var jättefin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *