Älskade plåtburkar!

Idag kom ett paket på posten med dessa härligt färgglada plåtburkar från Derrière la porte som importeras av Dixie (länk). Älskar deras plåtburkar och är supernöjd med mitt paket! 😀 Nu är det bara kakaoburken som saknas sen har jag de bakburkar jag allra helt vill ha.

Fast jag skulle ju inte tacka nej till den röda saltburken eller den turkosa sockerburken eller sockerbitsburken eller tutti fruttiburken eller tepåse-burken… osv 😛  De har helt enkelt sjukt mycket snygga burkar! Spana in det stora sortimentet som går att hitta här i Sverige på Dixie’s hemsida (länk). Vill dock utfärda en liten varning – Har du väl köpt en burk så kommer du vilja ha ännu en, och ännu en, och ännu en… osv 😉0 thoughts on “Älskade plåtburkar!

  1. Å, de er så fiiiiiine! Har sett dem på flere svenske bakeblogger. Lurer på om de finnes i Norge …? Hm, det må jeg undersøke. Eller kanskje ikke – det kan fort bli dyrt!

    M:)

  2. Javisst är de underbara! Köpte mina första för ett år sen och i helgen blev det senaste tillskottet den fina flingburken :) Sambon tycker det är onädiga pengar men varenda gång jag tar något ur nån ur burkarna så blir jag på lite extra gott humör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *