Mmm.. Kaffe

För ett tag sen hade jag turen att få en helt ny Nespressomodell hemskickad till mig. Det var i samband med lanseringen av deras nya maskin Pixie. Min sambo blev väldigt glad över min nya lilla kaffemaskin då han är ännu mer än kaffemänniska än jag (och då kan jag säga att jag älskar kaffe). Maskinen finns i 6 olika tuffa färger. Vi valde en blå då den färgen passar bäst in här hemma.

När jag öppnade paketet så blev jag väldigt förvånad över hur liten den faktiskt är. Endast 11cm bred och nästan 37 cm djup! Får mao plats i vilket kök som helst skulle jag tro :-) Med i paketet fanns 16 olika sorters kaffe och jag satte genast igång en provkopp. 25 sekunder tog det för vattnet att värmas upp (vilket är otroligt snabbt!!) och sedan var det bara att välja om jag ville ha en liten (espresso) eller stor kopp. Hur smidigt som helst! God var den oxå :-)

För att ge er en idé på hur liten den faktiskt är så tänkte jag bjuda på en Sockerrusfika bestående av en espresso och en supersöt cupcake – Lyxigt som attans :-)

Vore supergulligt om du kunde rösta på min cupcake ovan i MissCupcake 2011. Det tar bara en minut! Allt du behöver göra är att klicka HÄR och sedan trycka på ”Gilla”-knappen. TACK! :-)

Stort TACK till Nespresso för den generösa och mycket goda gåvan!

0 thoughts on “Mmm.. Kaffe

 1. Hej, dina bakverk är verkligen fantastiska…nu undrar jag vart brickan med muggen samt skeden på bilden ovan kommer ifrån?

  Lycka till i tävlingen, håller tummarna!

  L

 2. Håller med om att de var ett lyxigt fikafat som ställdes fram hehe. Skeden var ju supersöt :) Fundera också på vart fatet kom ifrån men såg svaret ovan. Tänk att el giganten har sånt?! 😉 Brukar du också köpa en av varje bara för att fotografera? Min sambo börjar störa sig på allt som de bara är en av hehe. Men de blir ju dyrt om man ska köpa flera av varje =)

  • Haha ja jag vet precis vad du menar 😉 Har en del fat (och annat) som jag bara har en av, men just dessa fat+espressokoppar köpte sambon själv och då blev det 4 av varje. Har faktiskt till o med sett tårtfat på El-Giganten vilket jag blev väldigt förvånad över. Känns inte riktigt som deras grej 😉
   Har en tendens att köpa på mig massor av bra-att-ha-fotogrejer men gömmer dem lite fint i ett skåp, men visst har sambon oxå påpekat detta ett par gånger… för att inte tala om alla tårtfat som finns lite överallt i huset 😉 Man skulle helt klart ha en hel källare tillägnad denna ”lilla” hobby 😉

   • haha ja jag tänkte väl att jag nog inte var ensam om att köpa en av varje hehe :) Börjar bli väldigt fullt i skåpen här också så nu börjas de tom staplas på höjden. Tårtfat har jag också jättemånga av men våningskakfat skulle jag behöva mer av. Har dom de också på elgiganten? Får nog ta en titt där nästa gång :) En källare bara för denna hobbyn hade varit bra 😉

    • Vi får ta och flytta helt enkelt så vi får plats 😉

     Haha ett våningsfat har jag nog inte sett där men man vet aldrig. Du får gärna återkomma ifall du hittar något :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *