Blåbärssnurror med kokos, mandel och lime

De senaste dagarna har jag gjort massor med småkakor till kafferepet som bär av stapeln denna helg. Jag har fått möjligheten att testa en hel del riktigt goda recept som ni härliga läsare har skickat in, det är extra skoj. Jag önskar så att jag hade möjligheten att testa ännu fler recept men tiden räcker inte riktigt till. Dock har jag kvar recepten och kan alltid testa vid ett senare tillfälle :-)

Av de 46 47 (fick just ett till :-)recept jag fått skickade till mig har jag valt ut 7 stycken att testa (ska försöka hinna med en 8e oxå). Är verkligen jätteglad över att så många tagit sig tiden till att leta fram bästa receptet och delat det med mig – TACK! :-) Nu är det bara att hålla tummarna för att jag vinner bloggtävlingen och därmed får ge en av er en bakmaskin :-)

Nu åter till dagens inlägg :-)

Jag ville testa att förnya en klassisk kaka och valet föll då på jitterbuggare som är en mördegskaka med marängfyllning. Resultatet blev en fantastiskt god kaka som både är söt och syrlig, samt hård men ändå lite mjuk. Utseendet fick många tummar upp här hemma, vad tycker du? :-)

Smakerna kanske ni har listat ut redan då rubriken av rätt avslöjande 😛 Tycker att kombinationen blåbär, kokos, mandel och lime är grymt bra :-)

Receptet hittar du HÄR, nu måste jag hinna sova lite innan det är dags att baka igen :-)

0 thoughts on “Blåbärssnurror med kokos, mandel och lime

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *