Dammsugarklubbor

Dammsugare är något jag aldrig gjort tidigare men tycker är jättegott. När jag nu fick ha 2 kakor på kafferepet som inte var just småkakor (av de 7 man normalt har) så passade jag på att göra just dammsugare. Dock ville jag göra dem lite mer alà Sockerrus och resultatet blev mönstrade dammsugarklubbor :-) Dessa blev en av de stora favoriterna på kafferepet och blev försvinnande goda 😉 Recept kommer lite senare!

Mums! :-)

0 thoughts on “Dammsugarklubbor

 1. Meh! Ser ju inte ens ut som damsugare! 😉 Dessa skulle du haft i månadens sötsak när man skulle göra om någonting gammalt!! :)
  Jättefina! Har en sambo som tjatar om hemgjorda damsugare, så ska nog härma dig snart. hoppas helgen varit bra! Kramar

  • Hehe nej det är ju lite poängen att de har fått ett nytt utseende 😉 Ja dessa hade passat jättebra till det temat! Gjorde whoopie pie semlor till det temat istället :-)

   Jag tycker absolut att du ska göra sambon glad och göra honom några dammsugarklubbor! 😛

   Tack! Den var bra och väldigt intensiv! Kram kram, Lisa

 2. Åh, så påhittigt! Det där såg ju hur mysigt som helst ut. Kan se min mormor framför mig sitta med en sån där i handen och prata om hur hon aldrig sett något liknande 😀

  sv: tack så mycket, vad roligt att du tyckte om dem!

  • Tack Sofia! :-) Då tycker jag att du kanske skulle baka några till din mormor, låter nämligen som en härlig fikadejt :-)

 3. Pingback: Dammsugarklubbor – Steg-för-Steg + Recept « Sockerrus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *