Till nyårsafton gjorde jag en fransk chokladkolapaj. Tyckte att det låt så himla gott och har varit sugen på att testa göra den nu ett tag. Tyckte att nyårsafton passade ypperligt bra Fick dessutom möjligheten att få använda mina söta små hjärtformar från IB Laursen.
Den var väldigt god och riktigt seg såsom kola ska vara. Dock är den helt sanslöst mäktig och bör lättas upp med lite grädde och exempelvis hallon. Garnerade gjorde jag med några sockerpärlor.
Den söta formen kommer ifrån IB Laursen.
Gud vad gott! Och vilka fina bilder! Gott nytt år!
Det låter jättegott och är en fröjd för ögat

Jag älskar Ib Laursen, skulle vilja ha ALLT porslin från dem! Men jag fick bakskålar i julklapp, är mycket nöjd med det
God fortsättning!!
men gud va gott ! Jag brukade göra någon liknande kolapaj fast jag tror den var lite ”ljusare” och det receptet måste dammas av igen ! Ha en riktigt härlig dag och god fortsättning på det nya året ! Kramar
Det både ser och låter jättegott! Jag längtar tills jag kan börja frossa i godsaker som innehåller mjölk och ägg igen 😉
Nu har jag startat upp min nya fotoblogg och vill passa på att välkomna dig och dina läsare!
http://lailavillebeck.blogg.se/
God fortsättning på det nya året!
Mums, vad smarrigt!
Så gott det låter, vilka snygga formar
Gott Nytt År till dig!


Den här pajen ser ju bara sååå släcker ut! Den måste testas!
Ser att jag missat att delta i en massa fina tävlingar eftesom jag jobbar massor under hela december så jag har knappt hunnit läsa bloggar…
Aaah san fin, alskar formen med. Hitta din blogg idag for jag sag du kommenterat pa min for flera mander sen. Suope tjusig blogg du har, ska definitivt titta in har flera ganger. // Linnea i Dublin