”Ice Cream” Cake Pop

Det är kanske inte glassväder längre och då kan det passa bra med dessa cake pops i form av glass :-) De är helt fantastiskt goda och går lika bra att äta till en varm kopp choklad som till ett kallt glas saft. Pinnen kanske är överflödig men en kul detalj (samt att det passar ypperligt bra på min temavecka) :-)

Själva våfflan har jag köpt färdig, brutit av toppen och doppat i mörk choklad. Den gula glasskulan består av devils food cake som jag blandat med lite chokladsmörkräm och sedan doppat i vit choklad – Mums! Att färga vit choklad är väldigt enkelt om  man använder oljepastafärger (finns bl.a att köpa på Kakburken). Vill man göra det ännu enklare för sig så kan man köpa Candy Melts (finns bl.a. att köpa hos Strössel & Annat) som finns i en mängd olika färger.

Som sagt – Mums! 😛

0 thoughts on “”Ice Cream” Cake Pop

    • Tack! :-) De håller sig i flera dagar (om inte mer). Jag använder klubbpinnar eller grillpinnar. KLubbpinnarna går att köpa hos Strössel & Annat, Kakburken, B’s Skafferi och KlaraForm, för att nämna några :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *