Vill tipsa om att jag påbörjat en ny flik där jag bland annat kommer att lägga in tips, ingredienser och bra hjälpmedel till ditt bakande. Är det något speciellt du skulle vilja att jag lägger dit så tipsa om det i en kommentar så ska jag försöka fixa det
Har även passat på att uppdatera mitt galleri med tårtor så ta gärna en titt
Härligt! Jag kommer att vara en flitig besökare ;D
Kul!
Underbart med förklaringarna till alla amerikanska recept, min panna har legat i djupa veck, men inte nu längre! Tack!
Vad bra!
Ja – steg för steg-beskrivningar är mer värt än guld för oss nybörjare så mer sånt – gärna på princesskronan!! =)
Ska försöka fixa det!
HUR fodrar man locket till en tårta!? 😛 Inte för att jag (peppar, peppar) har känt att jag behövt göra det än. Men hur lyckas man smeta på fett och sen få på den åt rätt håll på tårtan? ;P
Hej Ellen!
Jag brukar göra så att jag smörjer in locket med lite olja när jag kavlat ut det och sedan viker jag över det på tårtan. Hm.. är väldigt svårt att förklara känner jag 😛 Jag lyfter liksom locket i vänsterkanten, har tårtan till höger och drar över den. På så sätt hamnar oljan på rätt sida