Massor av strössel…

… klickade jag bl.a. hem från Borgeby Kryddgård (länk) härom veckan. Kan varmt rekommendera ett besök i deras butik. De har massor av spännande kryddor, strössel och essenser – Å allt till ett mycket bra pris. 😀

0 thoughts on “Massor av strössel…

 1. Har precis klickat hem en massa essenser till mannens pralinmakeri och en hel del strössel. De har ett väldigt brett sortiment av allt, problemet blir väll vart man ska förvara allt man beställt :-) , måste börja leta förvaringslådor. :-)

 2. Har också lagt en beställning till Borgeby. Brukar alltid handla av dem på nån marknad på sommaren, men har missat det i år så det är ju tur att de har webbshop. Önskar bara att de hade pastafärger istället för flytande färger!!

 3. Vilken härlig bild :) Beställde massa strössel och några essenser därifrån förra veckan ja, fast inte så mycket som du gjorde hehe =) Gött att ha lite på lager :)

 4. jag känner dom som äger Borgeby kryddgård. Jag har klickat runt bland massor av bakbloggar och många verkar beställa just från Borgeby. Riktigt roligt! Om du inte har varit i den riktiga butiken i Borgeby så rekommenderar jag det! Den är helt underbar att gå runt i! Kram

  • Vad kul! Jag älskar deras webshop :-) De har så mycket smaskigt. Får se om jag kommer till butiken snart.
   Ha en härlig kväll!
   Kram
   Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *