Sockerrus firar 1 år

Hej!

Jag vill börja med att säga TACK till er underbara läsare som har besökt mig under året. Känner oerhört privilegierad att under detta år fått möta så många underbara människor, både via kommentarer i bloggen och personligen. Utan er så skulle inte bloggen fortsätta och jag är er väldigt tacksam! Var faktiskt på väg att lägga ner bloggen men fick en kommentar som fick mig att tänka om och nu kommer det inte att hända – Detta är på tok för skoj! :-)

När jag började blogga för ett år sedan så kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att jag ett år senare skulle ha passerat 350 000 besökare – Det är nästan galet! 😀

Det har varit ett väldigt händelserikt år med recept + bild i Aftonbladet, utställda cupcakes+tårtor på Formex (2 ggr), kul annonskampanj för Weleda, tidningsingervjuer, samarbete med Lagerhaus, vinna en semifinalplats i Årets Bak- och Dessertmästare, vinna bakmaskinstävlingen med mitt Kafferep och mycket, mycket mer. Vilket fantastiskt år helt enkelt. Bäst av allt är helt klart alla otroligt fina kommentarer och mail jag har fått från er kära läsare. Jag har otroligt tacksam över dem – Tack! De betyder verkligen MASSOR :-)

Senare idag dyker den 3e och sista tävlingen i födelsedasfirandet (som är några veckor sent 😉 ) och det är ett jättefint pris som jag själv sponsrar med. Så missa inte det! :-) Utöver det så dyker det upp en tårta också för att fira lite. Vidare de kommande dagarna så kommer det dyka upp ytterligare 2 tårtor och lite annat vackert och gott :-)

Ha en underbar fredag!

Stor KRAM till er!

Lisa

0 thoughts on “Sockerrus firar 1 år

 1. Grattis Lisa.
  Ja du har lyckats och tagit sverige med storm.Sjukt snygga bakverk gör du och underbara tips.Alltid kul att komma in här,man blir glad då man ser dina bakverk.
  Mvh Simone

 2. Ja, verkligen vilket fantatsiskt år! Väldans tur att du inte la ner bloggen för då hade vi stått med en vanlig tråkig bröllopstårta i augusti :-)

  Stor kram och fortsatt lycka till!

 3. Grattis Lisa till alla framgångar! Du bidrar själv med hårt arbete, generositet gentemot läsarna och en fin och positiv inställning. Får mycket inspiration hos dig aoch att du dessutom svarat på flera mejlfrågor är ett jätteplus.
  Ha det gott och gläds!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *