Receptet räcker till ca 16 st normalstora.
Ingredienser:
4 3/4 vetemjöl
3 dl. strösocker
3 tsk. bakpulver
1 tsk. vaniljsocker
3 msk. kakao
2 dl. mjölk
150 gram smör (smält)
Gör så här:
Blanda de torra ingredienserna. Häll i mjölken och blanda väl. Tillsätt sedan smöret. Rör om så att allt blandas väl.
Fyll formarna till hälften och grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 16-18 min. När de svalnat –Fyll och/eller spritsa på valfri topping.
Lycka till!
Specialrecept för ev. allergiker är alltid bra.
Detta sparas direkt!
Jättesöta muffins!
Tack för tipset!
Perfekt, bra att ha om man får allergiker på besök.
ÅÅ, jag prövade dom och de blev såå goda!!!
Tackar!
Hei,
Jeg skal baken en egg-fri kake til høsten og leter etter oppskrifter. Tror du denne kan brukes til en kake også.?
Dessa måste jag testa nån dag. Är själv allergisk mot ägg och det är så svårt att hitta bra äggfria recept!
Pingback: Fredag | Life goes on