Förra veckan hade jag en sån där sjukt bra vecka med massor av skoj händelser Två av dem var att jag vann bloggtävlingen jag varit med i och att jag fick åka på receptmakarkurs hos Mia Öhrn, men det har jag redan hunnit skriva om
Den 3e saken som jag nu tänkte berätta är att jag gick vidare i tävlingen Årets Bak- och Dessertmästare! 😀
Jag är en av 15 semifinalister som kommer att slåss om 5 finalplatser. Ännu är dock inte alla 15 utsedda utan tävlingen pågår fram tills vecka 24 då det är dags för alla att rösta på vilka bidrag som ska gå till final.
Är så himla glad! 😀 Kunde knappt tro att det var sant när de ringde och berättade att jag vunnit. Är precis hur kul som helst! 😀 Hur sjutton ska jag kunna toppa denna vecka tro? 😉
Juryns Roy Fares (Årets konditor 2010) motivering:
– Bland det salta och det söta, tillsammans med den härligt bittra mörka chokladen känner jag en fantastisk len smak av äpple och vanilj. Vågade smaker som går väldigt bra ihop, säger han.
Mitt bidrag som gav mig en semifinalplats är en vaniljkaka med äpplen, mörk choklad och salt karamellsås (recept kommer under morgondagen). Fantastiskt god enligt mig 😉
Stor KRAM till er!
Lisa
PS: Det går att läsa en liten intervju med mig angående vinsten här.
Fantastiskt !!! Jag är så glad för din skull !!! KRAMAR
Vad spännande! Grattis. Den kakan måste jag prova!
Grattis !! Låter jätte gott ! Ska testa när du visar receptet
/ ell. mappe_ts@hotmail.com
Är ny läsare på din blogg men älskar den! Du ger en sådan inspiration att jag bara vill baka hela dagarna =)
grattis vad kul!
Jag har delat länken med din rainbow, gold & men cupcake på facebook för jag vill verkligen att den ska vinna!
Va skoj!! Stort grattis!! =D Kram
Då är det bara att säga Grattis igen då! 😀
Pingback: Recept: Vaniljmuffins med Äpplen, Mörk Choklad och Salt Karamellsås « Sockerrus
Pingback: Ett vinnande recept! « Sockerrus
Vad roligt 😀 tänkte testa ditt vinnarrecept någon dag här framöver! låter supersmarrigt.
När drar du en vinnare på babelfatet ? väntar med spänning!
Ha en fortsatt fin kväll,kram!
Pingback: Sockerrus firar 1 år « Sockerrus