Idag tänkte jag dela med mig av ett tips på tårtfyllning jag såg på bloggen I am baker. Såg tipset och la det genast i den där delen av hjärnan jag sparar alla roliga/smaskiga saker jag måste testa 😉
Börja med att lägg lite grädde på en chokladbotten (jag tog en mjuk chokladkaka jag hade i frysen).
Täck bottnen (och grädden) med dina favorit chokladpraliner. Jag har valt chokladpraliner med Baileys i vilka är favoriter här hemma.
Täck med mer grädde och lägg på en till chokladbotten. Jag tog ut en Devils Food Cake från frysen.
Utsidan kommer i nästa inlägg så håll utkik!
Kram, Lisa
Ojojoj, smarrigt värre! 😉
Ser fram emot nästa inlägg!
Häftig idé att lägga choklad i tårtan sådär 😀 Blir det snyggt när man skär?
Javisst är det. Har som sagt hittat idén på en annan blogg men kan inte komma på exakt vart. Jag har bilder på när jag skurit i den här: http://sockerrus.se/2011/11/07/tarta-med-extra-lyxig-fyllning-del-2/
Åh, gott!
Det var det 😉
Jag vet precis vart du har sett den underbara tårtan. Den ligger nämligen i en av mina ”att-göra”-listor 😉
http://iambaker.net/chocolate-covered-cherry-cake-tutorial
Jamen såklart! Älskar den bloggen! Tack Rebecka! Ska genast lägga in en länk
Praliner med Baileys låter ju supergott! Var hittar du dem?