Candy (necklace) Cake

*Blue text = English

Att jag ligger efter lite med inläggen är ett faktum. Har så mycket olika bakverk och tårtor som ännu inte hunnit ut på bloggen och jag ska försöka beta av dem så ofta jag kan. Denna tårta gjorde jag till söta Vilma när hon firade sin 2-årsdag i början av juli. Då hon är en riktig gottegris gjorde jag henne två stycken godistårtor (den andra kommer i ett annat inlägg). Här kommer den första.

*This is a cake I made for my best friends daughter in July last summer. Vilma turned two and loves candy so I decided to make her a candy cake. Well actually two, but I’m only showing you one today.

Tårtan innehöll chokladbottnar, kardemummafyllning, Dulce De Leche, hackad rostad mandel och är sedan täckt med en vaniljfrosting. Den är enkelt dekorerad med halsbandsgodis. Några är målade med lite ätbar metallicfärg.

*The chocolate cake is filled with cardamomfilling, dulce de leche and roasted almonds. The frosting is vanilla. I’ve used ”candy necklace” for decorations and painted som of them with edible metallic color.

Tyvärr så har jag ingen möjlighet att ge er receptet på tårtan idag då den kommer att dyka upp i min bok (dock med annat utseende). Måste ju säga att det faktiskt är det tråkigaste med att skriva en bok – Alltså att jag måste vänta med att dela både recept och bilder tills den är klar 😉 Men det är ju samtidigt så fantastiskt kul och det är knappt att jag kan vänta tills jag kan få dela den med er! Datum är ännu ej satt men  den dyker upp under 2013 iallafall.

*Unfortunatly I won’t be able to share the recipe with you just yet since it will be in my book :-) 

Have a sweet friday!

Love, Lisa

0 thoughts on “Candy (necklace) Cake

  1. När boken kommer ut kommer jag köpa den omedelbums 😀 har försökt mig på en del av dina recept, och alla är kanonbra 😀

  2. Pingback: Chocolate Candy Cake | Sockerrus – The Sweet Blog

  3. Älskar dina tårtor å bakverk. Hämtar otroligt mycket inspiration här :-) Har en liten fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med: för ett litet tag sen googlade jag runt å hittade bokstavsstansar, där man kunde fästa bokstäverna efter varandra å enbart stansa ut bokstäver, (i en mening om man ville) alltså inte trycka ut bokstäverna. Precis som du skrivit Wilma… Kan omöjligt hitta denna stans nu!!! Var hittar jag en sån? Har en vision om att kunna skriva budskap och en liten saga på min dotters 6-årstårta nu i december! Hoppas innerligt på svar!
    Tack för en otrolig blogg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *