Glutenfri Doptårta

Till dopet bakade jag även en liten glutenfri tårta. Den var gjord på vanilbottnar fyllda med hallon- och kokosmousse. Utöver tårta gjorde jag även glutenfria cake balls med vanilj och nutella men missade att ta bilder på dessa. De blev mycket uppskattade dock :-)

0 thoughts on “Glutenfri Doptårta

  1. Søt! Når du lager små kaker, bruker du da små kakeformer ( i så fall, hvor kjøper du dem?), eller skjærer du til små kaker fra en langpanneform eller lignende?

    M:)

    • Tack Erika!

      Den här som jag gjorde är både gluten- och äggfri faktiskt. Tycker att den tårtbottnen blir väldigt bra. Det finns massor med likvärdiga låglaktosprodukter som du skulle kunna testa såsom smör och grädde. Ska inte smaka annorlunda. Kan tänka mig att detta recept skulle funka bra. Dock blir den lite kladdigare än vanliga bottnar men det tycker jag inte spelar ngn roll. Kan lägga ut det.

  2. Hej Lisa! Vad roligt att du ska gå kursen! Ska bli roligt att träffa dig i verkligheten, blir som en liten bloggträff 😉 Ha en skön kväll! /Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *