Svart, vit & grön våningstårta

Hej!

Jag inser att jag nästan försummat bloggen den senaste tiden då mitt senaste inlägg gjordes i juli. Det var inte planerat så men ibland kommer liksom livet emellan och gör att man måste sätta vissa saker åt sidan. Jag ska vara ärlig, 2014 och första halvåret av 2015 har varit sjukt tuffa för mig och min familj. Vid ett flertal tillfällen så trodde jag faktiskt inte jag skulle orka ta mig igenom dagen. Som tur är har jag ett fantastiska vänner och en underbar familj som har funnits där som stöd. För när någon man älskar inte mår bra så tär det verkligen på en. Så har det varit för mig. Mitt ena barn har mått fruktansvärt dåligt och har krävt mer eller mindre nästan all min tid. Det har nästan krossat mitt mammahjärta. För ca 5 månader sen vände det äntligen och välmåendet och livsglädjen började komma tillbaka. Dock var jag helt slut och behövde en paus från blogg, företag och måsten. Det har gjort susen. Jag har nu mer energi än jag haft på länge, har börjat ett nytt jobb som jag fullkomligt älskar och har fått glädjen att skapa tårtor tillbaka. Life is good (igen) helt enkelt! ♥ Jag tänkte därför att det var dags att bjuda på en tårta jag gjorde till min mans födelsedagsfest. Temat på festen var insekter och tårtan likaså.

Inspiration till tårtan fick jag från ett pyssel som, en av mina favoritaffärer, Make and Create hade gjort.

inskektstårta

Jag har använt mig av ätbar färg och stämplar i silikon. Jag fullkomligt älskar resultatet ♥

fjärilar tårta sockerrus

 

 

 

 

Önskar dig en härlig dag! Å en läskig Halloweenhelg 😉

Kram, Lisa

7 thoughts on “Svart, vit & grön våningstårta

 1. Vilken fantastiskt fin tårta! Inte visste jag att man kunde använda stämplar, men det blev ju helt otroligt fint med insektsmönstret!

  Framför allt är det underbart att höra att det har ändrat sig till det bättre för dig och din familj. Så himla skönt att ni mår bättre!

  • Tusen tack! Använda stämplar är jättekul! Lite meckigare än när man använder en stämpeldyna, men det gör inte så mycket :)

   Tack för dina fina ord och omtanke! ♥♥

 2. Va härligt att du kommit upp på fötterna igen efter en vinglig tid. Ibland är livet tyngre än vad man önskar. Du är en stark, fin person och jag är glad att höra att du mår bättre igen.
  Super snygg tårta!!! Att få till mönster så där fint har aldrig varit min grej. Hur lyckas man med presitionen?
  Ha en fin start på veckan!!!

 3. Fina Lisa, vad trist att höra att du har haft det tufft, men så bra att du kunde släppa bloggen ett tag och lägga energin där den verkligen behövdes. Vi har dock saknat dig och dina fantastiska skapelser!skönt att höra att det är bättre! Rolig idé med stämplar, jättefint och effektfullt. Kramar/Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *